Que s’ha de fer per deixar un comentari ?

Benvinguts/des al bloc de Llançà News !!

Quedeu tots convidats a dir la vostra !!

En el peu de cada entrada (notícia), hi trobaràs:

comentaris_01

  1. Escriu el comentari
  2. Posa el teu correu electrònic o qualsevol altre inventat si no vols deixar el teu (obligatori)
  3. Posa un nom o alies (obligatori)

Si cliques “Notify me of follow-up comments via email” rebràs un avis de seguiment dels comentaris per correu.

Nota: el comentari no es publicarà immediatament, queda a l’espera de la moderació del administrador del web.

No ho faig per censurar o per aplicar mesures de control, defenso la llibertat d’expressió, el blog es obert a tothom, ho faig per evitar comentaris ofensius que faltin al respecte de les persones i/o entitats publiques o privades. De totes maneres, si qualsevol persona que consideri que se l’ha faltat al respecte, o s’han dit coses d’ella que no son certes, es pot dirigir mitjançant el e-mail jkosinsky@gmail.com indicant a quin missatge es refereix, perquè el pugui revisar per determinar si s’ha d’eliminar o no.

comentaris_02

També podeu enviar fotos, notícies i articles que no haguéssim publicat o opinions de qualsevol tema relacionat amb el nostre poble a l’adreça de correu: jkosinsky@gmail.com

 

Exclusió de garanties i responsabilitat
Condicions d’ús:

El gestor del bloc Llançà News exclouen tota responsabilitat per les notícies i informacions publicades pels usuaris, tercers i de les mateixes seran responsables els usuaris o tercers de qui procedeixin
El gestor del bloc News no garanteixen la licitud, fiabilitat, exactitud, exhaustivitat, actualitat i utilitat dels continguts.
L’establiment d’un hiperenllaç, enllaç, intercanvi, no implica en cap cas l’existència de relacions entre els gestors del bloc Llançà News i el propietari del lloc web amb la qual s’estableixi, ni l’acceptació i aprovació dels seus continguts o serveis.
El gestor del bloc Llançà News exclouen tota responsabilitat en els llocs enllaçats des d’aquesta web i no poden controlar i no controlen que entre ells apareguin llocs d’Internet els continguts de les quals puguin resultar il·lícits, il·legals, contraris a la moral o als bons costums o inadequats. L’usuari, per tant, ha d’extremar la prudència en la valoració i utilització de la informació, continguts i serveis existents en els llocs enllaçats.
El gestors del bloc Llançà News exclouen tota responsabilitat per les notícies i informacions publicades pels usuaris, tercers i de les mateixes seran responsables els usuaris o tercers de qui procedeixin.
L’usuari s’abstindrà d’utilitzar qualsevol dels serveis oferts al bloc Llança News amb fins o efectes il·lícits, lesius dels drets i interessos de tercers, o que puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels serveis, els equips informàtics o els documents, arxius i qualsevol contingut emmagatzemat en el bloc LLançà News o servidors externs enllaçats des del bloc LLançà News.
L’usuari s’abstindrà d’usar el bloc LLançà Newss amb l’objectiu de la promoció comercial de llocs (spam).
L’usuari s’abstindrà de crear múltiples comptes amb la finalitat de promocionar llocs webs i/o participar en discussions simulant les opinions de persones distintes (astroturfing).
L’usuari respectarà a més les normes proposades i millorades pels propis usuaris. L’incompliment de les condicions d’ús podria significar el bloqueig del compte d’usuari i/o domini web, l’esborrat i/o edició del text ofensiu, i les mesures adequades segons les lleis espanyoles i europees.
Qualsevol persona que consideri que se l’ha faltat al respecte, o s’han dit coses d’ell/a que no son certes, es pot dirigir a nosaltres mitjançant el e-mail jkosinsky@gmail.com indicant a quin missatge es refereix, perquè nosaltres el revisem per determinar si s’ha d’eliminar o no.

Esperem que se’n faci un bon us, i que no calgui aplicar cap mesura de control, feu servir l’adreça de correu per denunciar qualsevol comentari ofensiu.

L’administrador: jkosinsky.

Anuncis

6 comments

  1. Os heu preguntat on llençan les escombraries, gomes, plastics, residus de vehicles (filtres, etc) la empresa mines Llansá,S.A. ?. El camiò de recollides no hi va. I la fosa septica, quan la buiden o va tot al rec?

  2. Com a caçador i boletaire he vist un clots a les pedreres plens de les escombraries i residus. Desprès ho enterren i apalà.

  3. Podrían decirme los motivos porque algunos canales de TV no se ven o es interrumpida su imagen (TV-1 / 8TV / y otros más) también me gustaría una explicación del porque las obras de mejora de la calle Barcelona (Urb. San Carlos) parece ser se encuentran paralizadas y la calle sin luz.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s