El viatge en tren en la línia de Portbou a Barcelona durarà vuit minuts més

La mesura horària s’aplicarà mentre durin les obres de renovació integral d’un tram de les vies

L’empresa Adif executarà, entre aquest divendres 21 de setembre i fins al mes de març de l’any que ve, dues noves fases del projecte de renovació integral de via en el tram Maçanet-Caldes de Malavella, una actuació de la línia d’ample convencional Barcelona-Girona-Portbou i que, per tant, afecta els viatgers altempordanesos.

Les obres responen a la necessitat d’actuar en l’àmbit de la plataforma ferroviària i d’implantar limitacions temporals de velocitat per garantir la seguretat del trànsit de trens i de les obres. L’execució dels treballs comportaran una limitació de la capacitat de la infraestructura en aquest tram, generant una modificació dels horaris de les línies R11 i RG1 de Rodalies de Catalunya amb un increment del temps de viatge de vuit minuts respecte al servei habitual.

Regional i Mitja Distància

Per tant, si el trajecte en Regional entre Portbou i Barcelona, i a la inversa, triga actualment o bé dues hores i trenta-sis minuts o bé tres hores i dos minuts, en funció de les parades que efectua, ara caldrà sumar-hi vuit minuts més. El mateix passa amb el tren de Mitja Distància, que té una durada mitjana actual de dues hores i tretze minuts.

19/09/2018 Empordà

Anuncis