Guillem Cusí hi torna a Llançà com a alcaldable d’ERC

L’assemblea local del partit hi revalida la confiança, després que ja obrís la llista el 2015 i fos alcalde un any i mig

Guillem Cusí tornarà a ser el cap de llista d’Esquerra a Llançà amb vista a les eleccions municipals del 2019. Així ho va aprovar ahir l’assemblea local d’ERC al poble, i el candidat va agrair “la confiança” de la militància i dels veïns que donen suport al seu projecte. “Encapçalo un equip humà que treballa amb molt d’esforç i dedicació per passar del Llançà per fer al Llançà que afronti amb garanties les necessitats i reptes d’ara i del futur”, va dir.

Cusí, nascut el 1976, ja va ser alcalde des del juny del 2015, gràcies a un pacte amb APL i el PSC, fins a la moció de censura que els socialistes, expulsats del govern després d’abstenir-se en l’aprovació del pressupost de 2017, van consumar amb el PDeCAT el gener d’aquell any.

El cap de llista d’ERC va insistir en aquest fet ahir, després de ser proclamat, per garantir que el partit és “l’única garantia de l’independentisme contra l’unionisme del 155”, en referència a la implicació que mantenen els edils del PSC en l’actual executiu, tot i que el PDeCAT de Pere Vila va descartar cedir-los al març el darrer any d’alcaldia.

Cusí defensa “l’experiència de govern” i va prometre treballar “per reactivar i transformar el poble, on no s’hagi de diferenciar entre un Llançà de primera i un Llançà de segona”.

26/05/2018 El Punt Avui

 

Anuncis