La Policia de Llançà implanta el botó vermell contra els lladres

Es tracta d’una aplicació que envia un avís a les tauletes digitals de les patrulles que estan de servei

La Policia Local de Llançà ha posat en marxa aquest mes de febrer un nou sistema per alertar d’emergències destinat a empreses i comerços del municipi. La iniciativa consisteix en una aplicació per a telèfons mòbils que els interessats s’han de descarregat i a través de la qual els comerciants poden prémer un boto vermell virtual que envia l’avís a les tauletes digitals que tenen les patrulles de servei.

Paral·lelament, es fa una trucada des de la central policial a l’establiment que demana ajut mitjançant una paraula clau per comprovar que l’avís és real. A hores d’ara, ja s’han connectat al sistema més de 50 comerços de la població.Avisar d’un robatori, d’una emergència mèdica o d’alteracions de l’ordre públic.

La iniciativa es va començar a implementar el passat mes de febrer i aquests dies ja està plenament operativa amb més de 50 comerços adherits. En cas que es produeixi una situació d’emergència, els usuaris poden prémer el botó i automàticament les patrulles de servei reben l’avís a través de les tauletes digital que porten. Per verificar l’autenticitat de l’alerta, la policia truca des de la central a l’establiment en qüestió i aquest ha de respondre amb una paraula clau.

13/03/2018 Diari de Girona

Anuncis

No cal que deixis cap comentari, no funciona !!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s