Comunicat sobre el trencament del pacte de govern

Els darrers dies em assistit a les declaracions de l’alcalde de Llançà, el Sr. Pere Vila, preparant el terreny per la no cessió de l’alcaldia al Sr. Francesc Guisset. Es poden fer apostes per quina de les tres opcions que va proposar el Sr. Pere Vila serà l’escollida pels seus militants i simpatitzants,: “Cedir l’alcaldia, trencar el pacte i governar en minoria, o deixar les coses com estan fins al final de la legislatura conservant el PdCAT l’alcaldia”.

Com va dir el Sr. Pere Vila, la situació actual de Catalunya no permet la cessió de l’alcaldia al representant del PSC. El que no va dir, és que aquesta situació li ve perfecte com a excusa per mantenir una alcaldia que no li tocava, ja no ha de justificar personalment el trencament d’un pacte amb els socis que li van permetre treure el govern a l’anterior alcalde.

Des de el PSC, El Sr. Guisset va afirmar rotundament, que l’anterior pacte era insostenible, que no se li tenia en compte per res. I ara ens preguntem, ¿que en pensa de l’actual pacte ara que li volen trencar als nassos tal com ho va fer ell amb els seus anteriors socis?

Li recordem al Sr. Guisset que quan qualsevol aprenent comença a treballar, necessita un temps de formació per adquirir l’experiència suficient per fer bé les coses. Que ha de cometre errors per aprendre d’aquests. I que perquè una societat avanci, necessita canvis, idees noves, i quan aquestes s’estanquen, s’ha de deixar pas a les següents. L’anterior govern no va tenir temps per demostrar la seva vàlua. Estem parlant de la societat en el seu conjunt, no dels interessos particulars de poder i de figurar per a l’història. Ser alcalde no és només un títol que queda bé als diaris, és per treballar per la seva gent, i difícilment es pot fer si es viu fora de Llançà i només es fa acte de presència als plens.

Ara ens queda veure si en el cas de no rebre la tan desitjada vara de l’alcaldia, hi haurà una reacció de submissió, i acceptaran el que els donin. En qualsevol cas, queda clar que aquest es un govern menys seriós que l’anterior i així ho demostrarien en el cas que facin pública la no transferència de l’alcaldia

12/02/2018 Facebook APL

Anuncis

No cal que deixis cap comentari, no funciona !!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s