ERC creu que no s’ha de pagar la indemnització de Llançà

Els republicans estudien si prenen mesures legals contra els responsables del cas i contra el govern, si fa efectiu el pagamentat”

Tens debat a l’últim ple de Llançà entorn de la resolució que condemna l’Ajuntament a pagar una indemnització de 203.248,46 euros als propietaris d’un habitatge que el TSJC va obligar enderrocar. El grup municipal d’ERC, ara a l’oposició, considera que les arques municipals no han d’assumir aquesta multa perquè “la sentència del TSJC del 2012 és més clara quan diu que es van cometre il·legalitats per ambdues parts [l’Ajuntament atorgant una llicència il·legal i la propietat de la finca fent unes obres amb el coneixement de les infraccions que estaven cometent]”.

Fa uns dies l’equip de govern (PDeCAT i PSC) va avançar que abonaria els diners als afectats perquè ja tenia una reserva feta al pressupost des de feia 4 anys. Però ERC considera que cal anar a judici: argumenta que “si tant l’Ajuntament com el particular van cometre il·legalitats constatables i amb la connivència d’un cap a l’altre, perquè hem d’indemnitzar? Tot el poble ha de fer front a les negligències que van cometre uns i altres fa més de 10 anys?”.

Davant d’aquesta situació, els republicans estan estudiant si prenen mesures legals contra els responsables del cas, i també contra el govern actual, si es fa efectiva la indemnització sense una sentència (“i només mitjançant un acord entre les dues parts”).

28/12/2017 Hora Nova

Anuncis

No cal que deixis cap comentari, no funciona !!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s