La remodelació de l’antiga residència de Llançà costarà 1,5 milions d’euros

L’alcalde, Pere Vila, confia poder tenir-la acabada el 2014. El grup d’oposició Unió Llançanenca reclama un referèndum sobre l’ús de l’antiga residència

El futur centre geriàtric de Llançà tindrà una capacitat d’entre 30 i 35 places i s’avalua el pressupost per adequar l’edifici de l’antiga residència Temps Lliure en 1,5 milions d’euros. Segons l’alcalde, Pere Vila, aquest pressupost s’haurà d’aconseguir amb el Pla d’Obres de la Generalitat i la part corresponent a la inversió privada de la concessió, de tal manera que no representi cap cost per al municipi.

La presentació d’aquest avantprojecte en el ple de dimecres passat va generar un debat entre l’alcalde i el grup d’oposició Unió Llançanenca, que va presentar una moció per reclamar la cessió de l’edifici a l’Ajuntament, un estudi de viabilitat econòmica del projecte i l’organització d’un referèndum sobre l’ús de l’edifici. La moció només va recollir el vot favorable d’ICV i UL, amb l’abstenció del PSC i SI, i els vots en contra de CiU, que no va admetre la proposta de referèndum. “La gent vota, el govern municipal vol fer-hi un geriàtric i la idea és acceptada per la majoria dels grups”, va dir ahir Pere Vila, mentre que el portaveu d’Unió Llançanenca, Guillem Cusí, va qualificar-ho de “gest vergonyós, d’abús de poder i antidemocràtic del govern de CiU”.

Fins al tancament –l’octubre del 2011– la residència Temps Lliure de Llançà era un centre de vacances per a treballadors i amb preus reduïts, gestionat per la Generalitat. Pere Vila confia que les obres per reconvertir l’edifici puguin començar el 2013 i que el nou geriàtric pugui funcionar el 2014.

3/8/12 / El Punt

Anuncis

No cal que deixis cap comentari, no funciona !!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s