La residència de Llançà serà geriàtric, casal i centre de dia

Mentre que la majoria dels treballadors de la Temps Lliure s’han anat recol·locant, l’Ajuntament només està pendent de rebre el nou conveni de la Generalitat

Les instal·lacions de l’antiga residència Temps Lliure de Llançà (que la Generalitat va decidir no tornar a obrir com a tal arran de la crisi econòmica) tenen cada cop els futurs usos més definits.

De moment, ja és pràcticament segur que l’edifici, que està ubicat a l’entrada de la vila, es convertirà en un centre geriàtric, un centre de dia per a la gent gran i un casal d’avis. De moment, però, l’Ajuntament encara està treballant en els detalls.

L’alcalde llançanenc, Pere Vila, explica que “estem treballant en aquesta línia”, i avança que a dia d’avui ja estan a punt de signar un nou conveni amb la Generalitat de Catalunya, propietària de l’edifici (pertany al Departament de Treball).

Ment resta nt, l’oposició ha aprofitat cada ple ordinari per demanar com està el tema; i en la sessió de principis de juny ho van tornar a fer. El portaveu del PSC, Francesc Guisset, va celebrar que bona part dels treballadors de la Temps Lliure ja s’hagin anat recol·locant en altres feines, però va tornar a lamentar que els grups que no formen part de l’equip de govern “encara ens preguntem què passarà amb l’edifici i els seus usos”. “Des de fa  temps, a en Pere Vila li preguntem el què, i ell només respon que tot està pràcticament lligat, però que no pot dir res”.

En aquest sentit, Vila assegura que “quan tinguem la proposta de conveni a sobre la taula els cridaré, els ho explicaré tot per poder fer la signatura, i a partir d’aquí ja farem públics tots els detalls”. “Però de moment vull ser molt reservat perquè amb aquests temes, per desgràcia, no serveix de res donar per fetes les coses; ja he après prou que fins que no tinguem el conveni a sobre la taula…”, argumenta el mà-xim responsable municipal

26/6/12 /Hora Nova

Anuncis

No cal que deixis cap comentari, no funciona !!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s