El govern tanca la residència de vacances de Llançà

S’inicien les converses perquè l’Ajuntament es quedi l’edifici

La Generalitat tancarà aquest diumenge la residència Temps Lliure de Llançà i està en converses amb l’Ajuntament perquè el consistori es quedi l’edifici. També es tancaran la de Tarragona i Lés, a la Val d’Aran. Segons alguns dels afectats, es tracta d’unes instal·lacions deficitàries que ara patiran les retallades. Fonts del Departament d’Empresa i Ocupació van confirmar que els centres es tanquen perquè són deficitaris, però també perquè la missió que tenien d’oferir vacances a bon preu ja no té sentit actualment amb la competència actual de preus. A més, en temps de crisi, la Generalitat no les considera una prioritat. Els treballadors, diu, es recol·locaran.

Aquestes residències estan destinades a treballadors, sobretot de l’administració i dels sindicats, en actiu o jubilats, i les seves famílies perquè puguin passar-hi les vacances a un preu econòmic. Darrerament, però, també s’havien obert a altres col·lectius.

En el cas de Llançà la residència feia des dels anys 20 del segle passat que funcionava, i estava oberta entre l’abril i l’octubre. Actualment hi treballaven una trentena d’empleats. Segons fonts dels treballadors, ahir hi va haver una reunió on els sindicats els van exposar el tancament definitiu del centre. Allà, es van queixar que l’alcalde no hagi fet més pressió per intentar evitar el que consideren que aporta turisme i beneficis econòmics al municipi.

L’alcalde, Pere Vila, va explicar ahir que hi ha converses amb la Generalitat perquè l’ajuntament es quedi l’edifici tot i que encara no se sap quin ús s’hi donarà.

26710711 / El Punt / M.V i O.M

Anuncis

No cal que deixis cap comentari, no funciona !!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s